Padlizsán szín kikerül a kínálatból, nincs utánfestés. Jeges hold gombócba a padlizsán szín helyére lila kerül. Egyedi színként valamint A te gombolyagodba nem rendelhető. Postázás a rendelés leadásától számított 2-3 munkanap.

Vízálló szövetek is már kaphatók nálunk

A színátmenetes fonal választékunk mellé új termékeket is elérhetővé tettünk számotokra. Reméljük hasonlóan népszerű lesz, mint a korábban megismert termékeink.

Egyedülálló termék kínálatunkban a vízálló Oxford szövet vásárolható meg. Ez egy modern anyag, amely átlagon felül ellenáll az időjárási viszonyoknak, a mechanikai sérüléseknek és a szennyeződéseknek. Poliészterből (100%) készült, egyik oldalán poliuretánnal borították, ezzel is a tartósságot  és ellenállóba teszi a külső hatásokkal szemben.  Az Oxford szövet kiválóan ellenáll a növényi zsírokkal , valamint zsírokkal és szintetikus olajokkal szemben is. Kellemes tapintású és nagyon rugalmas (nem gyűrődik). Ennek eredményeként széles körben használják sátrak, előtetők, napernyők, nyugágyak és sok más szabadidős és turisztikai felszerelés gyártásában.

További hírek