Miért érdemes tőlünk vásárolni?

Egyedi színválasztékkal jelentünk meg azoknak akik szeretnek horgolni és kötni. A hosszan színátmenetes fonalaiknál lehetőséget biztosítunk, hogy ha valamelyik színéből többet szeretnél, akkor azt meg tud rendelni. A kiválasztott fonalakat, megrendelésket a lehető leghamarabb postára adjuk, az esetek legnagyobb részében, normális ügymenetben, már a következő munkanapon elindul tőlünk a csomag. A fonalink mellé megfelelő minőségű horgolótűket is felvettünk már a készletlistánkra, és raktáron is tartjuk ezeket a típusokat. 

A vásárlásaid után hűségpontok járnak, amiket a következő vásárlásaidnál fel tudsz használni. Minden elköltött száz forint után egy pont jár, ami a rendelés teljesítését követően kerül jóváírásra, amikor a rendelés teljesült státuszba kerül. 

Már 2013 óta szolgálunk ki internetes rendeléseket, így nagy tapasztalattal rendelkezünk abban, hogy problémanetesen szolgáljuk ki vevőinket. Természetesen a 14 napos elállási jog a mi vevőinket is megilletti, így pénzvisszafizetési garancia jár minden megrendeléskor a vásárlóinkank. 

Ha további kérdésed van, vagy bizonytalan vagy, akkor bátran fordulj ügyfélszolgálatunkhoz!

Rendelj tőlünk és alkosd meg az álmaid, a színeket mi szállítjuk! Vásárlóink értékelését itt tudod elolvasni: Vásárlóink írták Egyre többen értékelnek bennünket pozitívana Google térképén is!