Padlizsán szín kikerül a kínálatból, nincs utánfestés. Postázás a rendelés leadásától számított 2-3 munkanap.

Fonal akciók, leárazás

Ma már bátran kijelenthetjük, hogy Magyarországon nálunk találhatod meg a legnagyobb színátmenetes fonal választékot. Különlegessége vállalkozásunknak, hogy az egyedi elképzelésed is meg tudjuk valósítani, a 101 szín miatt tényleg elengedheted a képzelőerőd! És még a színsorrend, a szálak számának és a gombolyag hosszának kiválasztásáról nem is beszéltünk! Igyekszünk mindig valamilyen akciós lehetőséget kitalálni, hogy mindenki bátran kipróbálhassa az Ariadné fonalat.

Nézd meg AKCIÓS termékeinket, aktuális ajánlatainkért kattints ide: Akciós fonalainkat és leárazott termékeinket itt találod! Kattints a részletekért!

Ha nem találod akciós oldalunkat, akkor minden termékünkre érvényes akciót biztosítunk! Például: ezen a hétvégén minden termékünkre 15 % kedvezmény jár!

Akciós termékeink elérhetőségét a készlet erejéig tudjuk biztosítani! Válogass kedvedre olcsóbb termékeink közül!

Ha elfogadod az egyedi, utolsó darabot is egy termékből akkor nézd meg a fonal outletünket: https://www.fonalwebaruhaz.hu/fonal-outlet. Itt azon termékeinket találod mega amikből már csak egy-egy darab van, vagy a készítésük során kisebbre sikerültek (vagy jóval nagyobbra), mint a megrendelt gombolyag.

 Ha a vásárlás előtt szeretnél jobban megismerni bennünket, akkor kövesd a Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/ariadnefonal, esetleg csatlakozz az Ariadné-színfonal csoporthoz, ahol a termékeinkből készült alkotássokat is megnézhetsz https://www.facebook.com/groups/1436721596781932. De már az Instagram-on is megtalálsz bennünket: https://www.instagram.com/ariadnefonal/

De ezeket a visszajelzéseket is köszönjük: https://www.fonalwebaruhaz.hu/order_review. Hálásak vagyunk és igyekszünk a jövőben is minden vevői megrendelést a lehető legjobban kiszolgálni!