AJÁNDÉK 1000 méteres A te gombolyagod gombóc 10.000 Ft rendelési érték fölött (szállítás nélkül). Színeket (min:3-max:5) a megjegyzés mezőben (4. véglegesítés pontban)kérjük feltüntetni!

Fonal akciók, leárazás

Ma már bátran kijelenthetjük, hogy Magyarországon nálunk találhatod meg a legnagyobb színátmenetes fonal választékot. Különlegessége vállalkozásunknak, hogy az egyedi elképzelésed is meg tudjuk valósítani, a 92 szín miatt tényleg elengedheted a képzelőerőd! És még a színsorrend, a szálak számának és a gombolyag hosszának kiválasztásáról nem is beszéltünk! Igyekszünk mindig valamilyen akciós lehetőséget kitalálni, hogy mindenki bátran kipróbálhassa az Ariadné fonalat.

Nézd meg AKCIÓS termékeinket, aktuális ajánlatainkért kattints ide: Akciós fonalainkat és leárazott termékeinket itt találod! Kattints a részletekért!

Ha nem találdo akciós oldalunkat, akkor minden termékünkre érvényes akciót biztosítunk! Például: ezen a hétvégén minden termékünkre 15 % kedvezmény jár!

Akciós termékeink elérhetőségét a készlet erejéig tudjuk biztosítani! Válogass kedvedre olcsóbb termékeink közül!

Ha elfogadod az egyedi, utolsó darabot is egy termékből akkor nézd meg a fonal outletünket: https://www.fonalwebaruhaz.hu/fonal-outlet. Itt azon termékeinket találod mega amikből már csak egy-egy darab van, vagy a készítésük során kisebbre sikerültek (vagy jóval nagyobbra), mint a megrendelt gombolyag.