Padlizsán szín kikerül a kínálatból, nincs utánfestés. Jeges hold gombócba a padlizsán szín helyére lila kerül. Egyedi színként valamint A te gombolyagodba nem rendelhető. Postázás a rendelés leadásától számított 2-3 munkanap.

Ingyen minták

Szeretnénk figyelmetekbe ajánlani egy lengyel tervező testvérpár munkáját, itt ingyen tudtok mintákat letölteni az alkotáshoz. A következő oldalon lehet csatlakozni a Mandalove CAL csoporthoz: https://www.facebook.com/groups/SisHomemadePatternGroup/
A minták folyamatosan részenként ingyenesen letölthetőek, de NEM MEGOSZTHATÓ! A tervezők egyébként a 2023 évvégi kihívásukhoz bennünket választottak magyarországi parntnerüknek! Egy mintatervező is segíti munkátokat, így meg tudjátok határozni, hogy az egyes színekből mennyi fonalra lesz szükségetek. https://sishomemade.pl/blanket-planner
 
Természetesen a minták elkészítéséhez az Ariadné fonalaink használhatók!
 
Egy hosszú sál leírását itt találhatjátok meg: https://www.craftyarncouncil.com/crochet_pattern.html
 
 
Ingyenes horgolt takaró és horgolt minták innen tölthetők le: https://www.lovecrafts.com/en-gb/l/crochet/crochet-patterns/free-crochet-patterns/free-blankets-and-throws-crochet-patterns Itt rengeteg mintát lehet felfedezni (angol nyelvű az oldal és regisztrálni szükséges).
 

Érdemes csatlakozni horgolós Facebook csoportokhoz is, ahol másoktól is kaphatsz tippeket és inspirációt, és ingyenes mintákat is találhatsz.

Tippek a mintaválasztáshoz:

  • Gondold át a tudásszintedet: Kezdőként válassz egyszerűbb mintákat, bonyolultabb projektekbe csak akkor kezdj, ha már magabiztosabbnak érzed magad.
  • Döntsd el, mit szeretnél horgolni.
  • Válassz a fonalhoz illő mintát: A fonal vastagsága és anyaga befolyásolja a horgolás végeredményét.
  • Olvasd el figyelmesen a minta leírását, ne félj kérdezni, kapsz segítséget ha elkadsz.
  • Ne félj kísérletezni: Ha magabiztosabbnak érzed magad, változtass a mintán a saját ízlésednek megfelelően.

Sok sikert a horgoláshoz!