Rólunk

Vállalkozásom 2013 óta foglalkozik elektronikus kereskedelemmel, azóta üzemeltetünk webshopkat. A fonalak webáruháza már régóta tervben van, de a megvalósítás 2020-ra maradt,  ebben az évben sikerütl megtalálni lengyel partnerünket, akitől a Kokonki márka beszerzése lehetővé tette, hogy az elvárásainknak megfelő termékkel jelenjünk meg a piacon. De egyre nagyobb figyelmet fordítunk az általunk készített Ariadné fonalakra is.

Vevőinknek valóban "vevőbarát webáruházat" működtetünk, egyik webshopunkból már megismerheti eddigi vevőink értékeléseit: https://www.szarvasikavefozok.hu/order_review de a fonalakat rendelő vásárlók is már ártékeltek minket: https://www.fonalwebaruhaz.hu/order_review

Jelenleg még kettő webáruházat üzemeltetünk, ahol kávéfőzők, alkatrészek és egyéb műszaki termékek rendelhetőke meg. De ha igény van szívesen beszerzünk bármilyen más műszaki terméket is azokon a csatornákon keresztül amik kiépültek az elmúlt évek alatt. Ha egyedi igénye van, akkor is bátran keressen az elérhetőségeinken, igyekszünk segíteni! De részt vettünk egy műszaki weboldal létrehozásában és a Diétacentrum, diétás webshop működésében is jelentős szerep jutott a vállalkozásomnak.

Ez az új webshop a színek és fonalak szeretetéből született, azoknak akik szeretnek alkotni. A horgolás, vagy kötés remek elfoglaltság és egy-egy elkészült alkotás után elégedetten lehet végig nézni azon.