Padlizsán szín kikerül a kínálatból, nincs utánfestés. Málna(38) szín egyedi színként valamint A te gombolyagodban nem rendelhető. Várható beérkezés a színből május 2. fele. Postázás a rendelés leadásától számított 2-3 munkanap.

Rólunk

Az Ariadné fonal ötlete 2020-ban született meg, ma szegedi "kisüzemünkben" készítjük el a színátmenetes fonalgombolyagokat. Ez az új webshop a színek és fonalak szeretetéből született, azoknak akik szeretnek alkotni. A horgolás, vagy kötés remek elfoglaltság és egy-egy elkészült alkotás után elégedetten lehet végig nézni azon. 

Reméljük, hogy termékeinkkel színesebbé varázsolhatjuk a világot és minden vásárlónk meg fogja tudni alkotni azt amit megálmodott! Ennek elérése miatt jelenleg 101 szín áll rendelkezésre, ezekből tudjuk elkészíteni a színátmenetes fonalainkat. A hatalmas variációs lehetőségek miatt bátran kijelenthetjük, hogy Magyaroszág legnagyobb színátmenetes fonal választéka nálunk érhető el. 

 

Miért bízhatsz bennünk és a szolgáltatásunk értékében?

Vállalkozásom 2013 óta foglalkozik elektronikus kereskedelemmel, azóta rengeteg vevőt szolgáltunk ki. Vevőink értékelését itt a weboldalunkon is meg tudod tekinteni: https://www.fonalwebaruhaz.hu/order_review

Több ezer ember kedveli már oldalunkat a Facebook-on https://www.facebook.com/ariadnefonal, de a csoportunk tagjaink száma is napról-napra nő! De az Ariadné fonal már megtalálható az Instagramon és TikTok-on is.

 

Alkosd meg amit megálmodtál!