Utolsó szállítási nap: augusztus 11. Augusztus 13-31 között ügyfélszolgálat elérhetősége info@fonalwebaruhaz.hu -24 órán belül válaszolunk az emailekre. Telefonos ügyfélszolg. nem lesz elérhető.

Kedves Vásárlóink! A webáruház augusztus 5-31 között lezárásra került szabadságolás miatt. Szept.1-10 között az augusztus elején érvényes akciós árakkal várunk mindenkit.

Legnépszerűbb fonalaink

Legnépszerűbb fonalaink

Az általunk létrehozott Ariadné fonalak között ez a 3 kombináció a legnépszerűbb: Vízpart, Selyem és a Forró kakaó.

Amikor elkezdtük tervezni, hogy 100 százalékban pamutfonalból egyedi hosszan színátmenetes fonalakat hozzunk létre, akkor nem is gondoltuk, hogy ilyen hamar népszerűek lesznek a termékeink.

Jelenleg a "legnépszerűbb" gombolyag a 100 százalék pamut Vízpart fonal. A fonal kézzel 4 szálasan van gombolyítva, hosszan színátmenetes.

Színek száma: 4  világoskék / azúrkék / kávé / sötétbarna. https://www.fonalwebaruhaz.hu/vizpart-t754839

 

Selyem fantázianevű fonalunk is szintén 100 százalék pamut. Színek száma: 4  padlizsán / fehér / sötét lila / világos rózsaszín + választható melír szál is. 

A 4 színű Forró kakaó fonalunk is a legnépszerűbb termékeink közé tartozik. A fonal 4 színű (barna / meleg bézs / világos szürke / tinta kék). Ez a fonal szitén 100 % pamut.

További hírek