Padlizsán szín kikerül a kínálatból, nincs utánfestés. Jeges hold gombócba a padlizsán szín helyére lila kerül. Egyedi színként valamint A te gombolyagodba nem rendelhető. Postázás a rendelés leadásától számított 2-3 munkanap.

CAL-1001 Nights by SisHomemade

Megtiszteltetés számunkra, hogy az ismert és méltán népszerű SisHomemade tervezőivel együtt dolgozhatunk következő projektjükben, egyedüliként Magyarországon.

Az Ariadne fonal színátmenetes gombócait már közel 3 éve készíti egyre nagyobb népszerűségnek örvendve.  A SisHomemade  varázslatos mintáinak megvalósításához jelenleg 101 színnel tudunk hozzájárulni a már megszokott minőségben. Briliáns színeink végtelen variációi által az általad készített alkotáson megelevenedhet az 1001 éjszaka meséinek varázslatos világa.

Most itt a lehetőség, hogy egy CAL keretein belül megalkosd a SisHomemade csapatának segítségével a saját 1001 éjszaka ihlette takaródat, amely által eljuthtasz a mesék csodálatos világába.

A CAL ingyenes csatlakozni a következő linken keresztül lehet:  https://www.facebook.com/groups/SisHomemadePatternGroup

A fontosabb információkata következő linken találod:  sishomemade.pl/cal/1001nights és sishomemade.pl/cal/1001nights-rules

Tervező: https://sishomemade.pl/blanket-planner?lang=hu  (Hosszú időt el lehet vele szórakozni) Kiszámolja a szükséges fonalmennyiséget.

A takaró mozaik technikával készül. 

Webáruházunk szeptember 25-október 31 között 15% kedvezményt biztosít a CAL-hoz vásárolt fonalakra.

Törzsvásárlói kedvezmény érvényesíthető(+5%).

A 15% kedvezmény az árakban már érvényesítve van.

FIGYELEM! CSAK A "CAL-1001 NIGHTS SISHOMEMADE" KATEGÓRIÁBAN LEADOTT RENDELÉSEKRE VONATKOZIK A KEDVEZMÉNY!

Jelenleg közel minden színből min: 5000 méter van raktáron. Előfordulhat, hogy egyes színekből időleges készlethiány alakul ki.  Hozzánk az alapanyag 3-4 munkanap alatt érkezik meg. Az akció ideje alatt, ha arra szükség van heti szinten rendeljük újra a hiányzó színeket.