13.000 Ft kosárérték fölött ajándék 3 szálas1000 méteres gombóc. További részletek a hírek menüpontban. Postázás a megrendeléstől számítva 2-3 munkanap.

Vízálló textil panelek is már elérhetők

Termékeinkkel lehetőséged van igazán egyedit alkotni. Paneleinket 100% poliészter Oxford vízálló szöveteinkre nyomtatjuk, a technológiának köszönhetően rendkívűl magas színhűségret és tartósságot kapunk. A panel anyaga miatt könnyen tisztíthatók és nem kell félni ha eső esik rá.

Termékeinkkel lehetőséged van igazán egyedit alkotni. Paneleinket 100% poliészter Oxford vízálló szöveteinkre nyomtatjuk, a technológiának köszönhetően rendkívűl magas színhűségret és tartósságot kapunk. A panel anyaga miatt könnyen tisztíthatók és nem kell félni ha eső esik rá. 

A panelek feltöltése folyamatos, jelenleg már több, mnt 20 panel közül lehetséges a választás. Többféle méretben rendelhetők a termékeink, de akár egyedi elképzeléseket (grafikát, fotót) is tudunk a textil szövetünkre nyomtatni. (Ilyen igény esetén bátran írj az info@fonalwebaruhaz.hu e-mail címünkre.)

További hírek