Utolsó szállítási nap: augusztus 11. Augusztus 13-31 között ügyfélszolgálat elérhetősége info@fonalwebaruhaz.hu -24 órán belül válaszolunk az emailekre. Telefonos ügyfélszolg. nem lesz elérhető.

Kedves Vásárlóink! A webáruház augusztus 5-31 között lezárásra került szabadságolás miatt. Szept.1-10 között az augusztus elején érvényes akciós árakkal várunk mindenkit.

Ünnepi jókívánság!

A Fonalwebáruház békés, nyugodt karácsonyt és boldog új esztendőt kíván minden látogatójának, vásárlójának és partnerének!

Az idei évben való elindulás néhány plusz nehezítő körülményt állított webshopunk elé, de a fonal beszerzési nehézségek és az egyéb kihívások nem szegték kedvünket. A kedvező vevői értékelések erőt adtak, és hitet, hogy az Ariadné fonalaknak van helye a piacon, a  vevőink eégedettek az általunk előálított, szállított termékekkel.

Így az évvégén újra szeretnénk memgköszönni mindenkinek a választását, aki bizalmat szavazott nekünk és a fonalainknak, köszönet a visszatérő vásárlóinkank, mert ők további erőt, lendületet adtak vállakozásunknak.

Áldott, szép karácsonyt és BUÉK!

A Fonalwebáruház csapata!

 

További hírek