Már 1500-an csatlakoztattok hozzánk

A Facebookon az Ariadné fonal oldal mellé egy csoportot is létrehoztunk. Ez a csoport az elmúlt időszakban nagyot fejlődött.

Az Ariadné fonal indulásakor létrehoztunk egy Facebook oldalt (https://www.facebook.com/ariadnefonal), már itt is több, mint 3000 követőnk lett az indulás óta, de itt nem igazán működik az, hogy az alkotók meg tudják mutatni a termékeinkből létrehozott csodákat. Ezért létrehoztunk egy facebook csoportot, ahol ti megtudjátok mutatni az alkotásaitokat, segítsget tudtok kérni másoktól, vagy tőlünk! Mára a csoport tagjainak száma átlépte az 1500 főt, amivel a színátmentes fonal készítők között a legnagyobb csoport lett. Ezt kb. 2 év alatt értük el, és szerencsére egyre aktívabbak a résztvevők és egyre több csodaszép alkotás kerül bemutatásra. Ezért nagyon hálásak vagyunk és köszönjük!

Ha még nem vagy tag, de szívesen gyűjtenél ötleteket másoktól, vagy csak inspirációt keresel, hogy mit lehet alkotni a fonalinnból, akkor keress rá a Facebook-on az Aroadne-színfonal csoportra, vagy ezen a linken keresztül lépj be: https://www.facebook.com/groups/1436721596781932

 

További hírek