Utolsó szállítási nap: augusztus 11. Augusztus 13-31 között ügyfélszolgálat elérhetősége info@fonalwebaruhaz.hu -24 órán belül válaszolunk az emailekre. Telefonos ügyfélszolg. nem lesz elérhető.

Kedves Vásárlóink! A webáruház augusztus 5-31 között lezárásra került szabadságolás miatt. Szept.1-10 között az augusztus elején érvényes akciós árakkal várunk mindenkit.

Fonal outlet

Néhány termékből már csak egy-egy darab van, illetve az is előfordulhat, hogy egy gombolyag elkészítése elsőre kisebbre, vagy jóval nagyobbra sikerül. Ezeket a termékeinket nem szeretnénk pakolgatni, így raktár kisöprésként létrehoztuk a fonal outletet.

Van pár Stenli gombolyagunk, néhány Kokonki utolsó darab. Ezeket kiárusítjuk a https://www.fonalwebaruhaz.hu/fonal-outlet oldalunon. A termékek listáját folyamatosan frissíteni fogjukl. A régi készletek elfogyása után az Ariadné fonalakból fognak ide kerülni azok a gombolyagok amik sokkal kisebbek lettek, mint amit rendeltek, vagy azok fognak ide kerülni, amiket mintaként gyártottunk le.

További hírek