Utolsó szállítási nap: augusztus 11. Augusztus 13-31 között ügyfélszolgálat elérhetősége info@fonalwebaruhaz.hu -24 órán belül válaszolunk az emailekre. Telefonos ügyfélszolg. nem lesz elérhető.

Kedves Vásárlóink! A webáruház augusztus 5-31 között lezárásra került szabadságolás miatt. Szept.1-10 között az augusztus elején érvényes akciós árakkal várunk mindenkit.

Egyedi fonalak rendelhetők

Már a megalakulásától kezdve igyekeztünk egyedi színekkel megjelenni a webáruházunk vevőinek. Fonalaink Magyarországon készülnek, és ez is már adott egy egyediséget, de az elmúlt hetekben tovább fejlődtünk.

A fonal webáruházunkban új szolgáltatásként megvalósítottuk, hogy minden vevőnk  több, mint 80 színből egyedi gombolyagot alkothat, az 50 % pamut 50 % akril összetételű fonalainknál érhető el ez a lehetőség. Elindítottuk azt is, hogy a teljes színválasztékunkbl egy-egy  szín is vásárolható. Tudomásunk szerint Magyarországon egyedülálló módon, csak nálunk érhető el ilyen szolgáltatás, a színek mellett a gombócok hossza is megadható a megrendeléskor. A fonal szortimentünket a jövőben is szeretnénk még tovább bővíteni.

További hírek