Padlizsán szín kikerül a kínálatból, nincs utánfestés. Málna(38) szín egyedi színként valamint A te gombolyagodban nem rendelhető. Várható beérkezés a színből május 2. fele. Postázás a rendelés leadásától számított 2-3 munkanap.

Ariadné-színfonal facebook csoport

A Facebook oldalunk mellett elindítottuk az Ariadné-színfonal csoportot a közösségi oldalon. Elsődleges célja, hogy a tagok meg tudják osztani a csoporton belül horgoláshoz, kötéshez kapcsolódó ötleteiket, tanácsaikat.

A csoportot ezen a linken érhető el: https://www.facebook.com/groups/1436721596781932

A csoport tagjainak próbálunk minden hónapban egyedi ajánlatokat adni.
Kérjük, hogy csak az Ariadne fonallal kapcsolatos posztokat, bejegyzéseket, képeket tegyél közzé. Minták esetében csak a nem jogdíjas, ingyenesen elérhetők tölthetők fel. Természetesen fizetős minták is jöhetnek, de csak az elérhetőség linkjét lehet megjeleníteni.
Egyéb fonal értékesítése, külsős webáruházra való link közzététele tilos, a bejegyzés törlését vonja maga után.
Talán ami a legfontosabb. Vannak, lesznek köztünk teljesen kezdő valamint profi kötéssel, horgolással foglalkozó tagok. Mert van az úgy, hogy egy kezdő horgoló azt sem tudja merre van horgolótűvel előre, de a gyakorlottabbak itt segíthetnek neki. Egymás kész-félkész munkájához álljunk tisztelettel, szorítkozzunk az építő jellegű kritikára. De én biztos vagyok abban, hogy mindenki szebbnél szebb alkotásokkal fog előrukkolni, és IGEN, LEGYEN MINDENKI BÜSZKE ARRA, AMIT SAJÁT MAGA HOZOTT LÉTRE!
 
Bárki láthatja a csoport tartalmát, és azt, hogy ki követi a csoportot. A csoport tagjai bejegyzéseket tehtnek közé, képeket oszthatnak meg. Reméljük, hogy aktív közösség jön létre a csoport tagjaiból!

További hírek