13.000 Ft kosárérték fölött ajándék 3 szálas1000 méteres gombóc. További részletek a hírek menüpontban. Postázás a megrendeléstől számítva 2-3 munkanap.

Híreink

Bödön Piac Szeged

A virtuális térből átlépünk a való világba is, fonalainkat nem csak képen lehet megnézni. Október 25-én, vasárnap az Ariadne fonalakkal kint leszünk Szegeden a "Bödön" kézműves vásárban.

tovább »

Megrendeléskor lehet fizetni bankkártyával

Megrendeléskor lehet fizetni bankkártyával

Mától Barion elfogadóhelyként biztosítani tudjuk a bankkártyás fizetés lehetőségét vásárlóinknak. Bármilyen bankkártyával lehetséges a használat, nem kell regisztrálni a Barion oldalán. Úgy működik, mint bármilyen más bankkártyás…

tovább »

Új színösszeállítások

Színes fonalainkból új gombolyagokat hoztunk létre. Új szolgáltatások is elérhetők, engedd el a fantáziád és mi igyekszünk megvalósítani.

tovább »

Pamutfonalak megérkeztek

A 100 százalékban pamutfonalaink már megérkeztek és megrendelhetőek. A színösszeállítások folyamatosan kerülnek fel.

tovább »

Pamut fonalak hamarosan

A kéréseket, észrevételeket figyelembe véve 100 százalék pamutfonalakat is elkezdünk forgalmazni! A fonalak már nálunk vannak, hamarosan a webáruházban is rendelhetővé válnak!

tovább »

Már a Google térképén is rajta vagyunk

Elkezdtük használni a Google cégem szolgáltatásait. Ez a vevőinket, leendő vevőinket annyiban érinti, hogy elmondhatják véleményüket rólunk, a termékeinkről és értékelhetik is vállalkozásunkat.

tovább »

Olcsóbban szállítunk

Az elmúlt időszak rendelésszámának növekedése miatt sikerült a szállító cégeknél egy kis kedvezményt elérni a szállítási díjakból.

tovább »

Alkoss a fonalainkból

Kreatív ötletek, inspirációkat találhatsz a Mindy-n. A Mindy a világ minden tájáról igyekszik begyűjteni a jobbnál jobb kreatív útmutatókat, útmutatókat (nemcsak) azoknak akik horgolnak és kötnek.

tovább »