AJÁNDÉK 1000 méteres A te gombolyagod gombóc 10.000 Ft rendelési érték fölött (szállítás nélkül). Színeket (min:3-max:5) a megjegyzés mezőben (4. véglegesítés pontban)kérjük feltüntetni!

Fonalak

A horgolásban a legjobb dolog a fonal csodálatos világának felfedezése ! A horgolt fonal különböző súlyú, szálú és árnyalatú lehet.

A fonalakat több szempont szerint lehet csoportosítani, mi most azok anyaga alapján szeretnénk megmutatni, hogy melyik fonal mit tud. Azonban 100 %-ig tiszta fonalak ritkábban,  a gyártók keverik az alapanyagokat, hogy minél előnyösebb tulajdonságú fonalakat hozzanak létre. A kedvező tulajdonságai miatt, és sokan kérték is nálunk elérhetőek 100 százalék pamut fonalak.

Akril fonal

Az akril az egyik legsokoldalúbban, láltalános célokra felhasználható fonal, szinte minden készíthető belőle. Akár mosógépben is mosható.

Pamut fonal

A pamut az egyik legrégebb óta használt alapanyag – már i.e. 5800 körüli leletek között is találtak pamut anyagokat. A pamutból elsősorban fonalat készítenek, amit a textilipar minden ága (a szövéskötésfonatoláscsipkekészítés) felhasznál. A pamut a gyapotnövény (Gossypium) magjait burkoló finom szálak halmaza. Ezek a fonalak szinte bármire használható, kötésre és horgolásra egyaránt. 

 

A saját készítésű (Ariadné) fonalaink megrendelésekor lehetőség van plusz "melír szál" választására, színsorrend megfordításra.